Over ons

Wij zijn de meest innovatieve partner voor particulieren en bedrijven in de bouw, installatie, infra en agro branche

Wat wij doen?

Wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij doen! Kortom, je weet altijd wat je aan ons hebt. Wij zijn er voor jou, gaan altijd een stap verder en gaan beslist geen uitdaging uit de weg.

Met Techall heb jij een partner voor de toekomst welke verassend concurrerend is op gebied van prijs, voorraad en service.

Onze missie en visie

Wij willen een meerwaarde bieden in deze sterk veranderende wereld. Dit doen wij met duurzame producten en innovatieve idee├źn. Denk hierbij aan ergonomische, water- en stroom besparende producten.

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Historie

Techall bestaat inmiddels ruim 15 jaar en zat voorheen gevestigd aan de hoofdweg in Westerhaar-Vriezenveensewijk maar is vanwege de groei een aantal jaren geleden verhuist naar de industrieweg 4B in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Techall staat bekend als de winkel in de regio waar je als particulier en zakelijke klant terecht kunt voor al je ijzerwaren, (accu) gereedschappen, aansluitmaterialen, electra, PVC, waterproducten, lijmen en kitten.

Wij zijn met ingang van 2023 trots leverancier van merken als: Superprof, Irwin, Stanley, Stanley Fatmax, Dynaplus, Fischer, Woodies, Bonfix, Griffon, Hikoki, Soudal, Wolf Garten, Arnold

Meld je aan als klant of loop eens bij ons binnen!

Techall is er voor de particulier en zakelijke klant welke actief is in de bouw, infa, installatie of agro markt. Met onze kennis en kunde ga je altijd met het juiste product naar huis tegen een concurrerende prijsstelling. Loop eens bij ons binnen en laat je verrassen door ons complete assortiment!

Voor particulieren welke aan het verbouwen zijn of zakelijke klanten met een regelmatige afname bieden wij de mogelijkheid om op rekening te kopen met extra korting. Vraag ons hiervoor naar de mogelijkheden.

Wat wij voor jou kunnen betekenen?

Techall is de partner voor alle professionals in de bouw, installatie, infra en agro.

Wij werken enkel met gerenommeerde en bewezen merken zodat wij u altijd de beste oplossing kunnen bieden.

Bij grotere opdrachten of wanneer het even niet uit komt leveren wij de producten franco bij jou af op de daarvoor afgestemde locatie. Met onze eigen transportdienst kunnen wij desgewenst dezelfde dag nog bij jou afleveren.

Het kan natuurlijk voorkomen dat het soms niet loopt zoals gepland. Voor zulke situaties zijn wij 24/7 bereikbaar en lossen wij het op zodat iedereen tevreden is.

Techall biedt een breed assortiment producten!