Veel gestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten?

Welke verzendmethoden zijn er?

Voor de verzending van goederen maken wij gebruik van de pakketdienst en bij lengte vracht van onze eigen transport service.

Verzendkosten Nederland

Pakketdienst: Franco vanaf €100 excl. btw. Voor orders onder de €100 excl. btw. rekenen wij €10 excl. btw. verzendkosten

Lengtevracht: Franco vanaf €250 excl. btw. Voor orders onder de €250 excl. btw. rekenen wij €25 excl. btw. verzendkosten.

** Op routedag leveren wij producten franco in uw regio. Houd er wel rekening mee dat deze leverdatum altijd in overleg is.

België / Duitsland

Pakketdienst: Franco vanaf €250 excl. btw. Voor orders onder de €250 excl. btw. rekenen wij €20 excl. btw. verzendkosten

Lengtevracht: Franco vanaf €500 excl. btw. Voor orders onder de €500 excl. btw. rekenen wij €50 excl. btw. verzendkosten.

Hoe lang duurt het totdat ik mijn pakket ontvang?

Orders welke uit voorraad leverbaar zijn en voor 15:00 besteld worden dezelfde dag door ons verstuurd. Met de reguliere pakketdienst worden de orders doorgaans de volgende werkdag bij jou afgeleverd.

Het kan een keer voorkomen dat dit niet lukt, neem in zulke gevallen contact met ons op.

Hoe kan ik mijn order traceren?

Op de dag van verzending ontvang je van ons een mail met daarin de track & trace code van jouw zending. In deze mail staat de verwachte afleverdatum + het tijdstip van leveren genoemd.

Mocht je nou geen mail met de track & trace gegevens hebben ontvangen neem dan contact met ons op.

Moet ik een account aanmaken om te bestellen?

Nee, dit is niet noodzakelijk. Je kunt bij ons snel afrekenen zodat jij gauw verder kunt.

Mocht je op regelmatige basis producten nodig zijn of een grote bestelling willen plaatsen dan raden wij jou wel aan om wel een account aan te maken. In dit geval kun je namelijk gebruik maken van (bedrijfs) korting.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw project.

Hoe neem ik contact met jullie of als ik vragen heb?

Voor vragen of opmerkingen kun je ons bellen, mailen, appen of langs komen in onze winkel. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

info@techall.nl / 0546 – 65 67 66 / 06 39 40 36 84